Salades kan je zo lekker maken als je zelf wilt. Wat dacht je van deze rijk gevulde maaltijdsalade met rivierkreeftjes, Parmaham, Parmezaanse kaas snippers, pijnboompitten en kipdijfilet in citroen marinade?…
Hoofdgerechten met vis
Als je in Spanje ooit paella met garnalen, kip en chorizo hebt gegeten vergeet je het nooit meer, zo lekker! Wij maken thuis graag ons eigen paella recept. Het is…
Als de temperatuur buiten oploopt eten wij vaak lichtere gerechten. Risotto met doperwten is dan geliefd, helemaal met venkel en wat frisse citroenrasp. We maken vaak vegetarische risotto wat superlekker…
Hoe fijn is het om snel en makkelijk een heerlijk gerecht op tafel te hebben? Dat maakt deze pasta met warmgerookte zalm en groene asperges favoriet. Warmgerookte zalm is alleen…
Zalm teriyaki is gemarineerde zalm die je in de marinade bakt, waardoor hij een heerlijke smaak krijgt. De marinade kan je kant en klaar kopen of simpel zelf maken. We…