Als het om bijgerechten voor etentjes gaat proberen wij altijd iets lekkers te vinden wat makkelijk te maken is. Het liefst vooraf te maken en weer eens wat anders. Daarom …
Bijgerechten
-
-
Dit recept is echt een kadootje. Het smaakt zalig, je hebt het in 10 minuten gemaakt en het is ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer? Meloen carpaccio …
-
Bij onze zelfgemaakte heerlijke Indische satés hoort natuurlijk zelfgemaakte saté of pinda saus. In de Indische keuken ook kacangsaus genoemd. Deze saus is niet alleen heerlijk over de saté maar …
-
Zelfgemaakte kruidenboter is supersnel en makkelijk te maken. Je mengt verse kruiden en wat citroen door de boter en je bent klaar. Als je eenmaal zelfgemaakte kruidenboter bent gewend, wil …
-
Zelf brood maken leek me erg ingewikkeld totdat ik dit heerlijke breekbrood gevuld met pesto & tapenade ontdekte. Het is zo lekker en makkelijk om te maken, dat ik het …
-
Er gaat niets boven zelfgebakken friet, dat is zo verschrikkelijk lekker. Je hebt niets meer nodig dan aardappelen, zout en frituurvet en het is nog leuk om te doen ook. …
-
Pasteis de bacalhau zijn Portugese aardappel-vis kroketjes gemaakt van stokvis. Als je je weer even op vakantie wint wanen, moet je deze beslist maken! Ze worden ook wel zoutkabeljauwkroketjes genoemd …
-
Bij zelfgemaakte pangsit goreng, die wij heel graag maken hoort natuurlijk een saus die het helemaal afmaakt. Oma maakte altijd pangsit mét zelfgemaakte heerlijke gember karamel saus en deze combinatie …
-
Wij zijn fan van aardappelgratin, dat is zo lekker uit de oven. Door plakjes dunne venkel toe te voegen en er zachte Italiaanse taleggio kaas in te doen geef je …
-
Voor velen zijn schorseneren vergeten groenten. Echt super zonde want schorseneren zijn zalig! Schorseneren lijken geschild qua uiterlijk op asperges. Ze zijn ook zacht maar steviger en zonder draden die …