Als het om bijgerechten voor etentjes gaat proberen wij altijd iets lekkers te vinden wat makkelijk te maken is. Het liefst vooraf te maken en weer eens wat anders. Daarom…
Bijgerechten
-
-
Dit recept is echt een kadootje. Het smaakt zalig, je hebt het in 10 minuten gemaakt en het is ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer? Meloen carpaccio…
-
Bij onze zelfgemaakte heerlijke Indische satés hoort natuurlijk zelfgemaakte saté of pinda saus. In de Indische keuken ook kacangsaus genoemd. Deze saus is niet alleen heerlijk over de saté maar…
-
Zelfgemaakte kruidenboter is supersnel en makkelijk te maken. Je mengt verse kruiden en wat citroen door de boter en je bent klaar. Als je eenmaal zelfgemaakte kruidenboter bent gewend, wil…
-
Zelf brood maken leek me erg ingewikkeld totdat ik dit heerlijke breekbrood gevuld met pesto & tapenade ontdekte. Het is zo lekker en makkelijk om te maken, dat ik het…
-
Er gaat niets boven zelfgebakken friet, dat is zo verschrikkelijk lekker. Je hebt niets meer nodig dan aardappelen, zout en frituurvet en het is nog leuk om te doen ook.…
-
Pasteis de bacalhau zijn Portugese aardappel-vis kroketjes gemaakt van stokvis. Als je je weer even op vakantie wint wanen, moet je deze beslist maken! Ze worden ook wel zoutkabeljauwkroketjes genoemd…
-
Bij zelfgemaakte pangsit goreng, die wij heel graag maken hoort natuurlijk een saus die het helemaal afmaakt. Oma maakte altijd pangsit mét zelfgemaakte heerlijke gember karamel saus en deze combinatie…
-
Wij zijn fan van aardappelgratin, dat is zo lekker uit de oven. Door plakjes dunne venkel toe te voegen en er zachte Italiaanse taleggio kaas in te doen geef je…
-
Voor velen zijn schorseneren vergeten groenten. Echt super zonde want schorseneren zijn zalig! Schorseneren lijken geschild qua uiterlijk op asperges. Ze zijn ook zacht maar steviger en zonder draden die…