Het is weer receptentijd!

door Babs
moestuinfavorieten

Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik op familiefavorieten een recept heb gepost. We kregen in januari onze moestuin waar héél véél aan moest gebeuren. Nadat de moestuin af was ben ik met het tuinhuis aan de slag gegaan en dat was een enorme klus. Natuurlijk ben ik wel lekker blijven koken. Iedereen die familiefavorieten op instagram of facebook volgt heeft in ieder geval kunnen genieten van lekkere recepten die ik daar tussendoor heb gepost.

Yes, ons huisje is bijna klaar!

Hieronder kan je zien wat ik heb gedaan. Het was een hele uitdaging om erachter te omen hoe alles moest, maar superleuk om uit te vinden. Omdat ik het huisje alleen heb opgeknapt was ik er wel even zoet mee, maar het resultaat mag er zijn.

Hoe het tuinhuisje is gemaakt kan je lezen op mijn nieuwe blog moestuinfavorieten. Hier schrijf ik alles op over moestuinieren, het ontwerpen van moestuinen, onderhouden en meer.

Weer tijd voor lekkere recepten

Na deze flinke klus is er weer heerlijk tijd om te koken, nieuwe recepten ontdekken, uitvinden en te testen zodat ik deze met jullie kan delen. Ik kan niet wachten om weer te schrijven!

Familie favorieten

Laat een bericht achter

error: Content is protected !!