Als het om bijgerechten voor etentjes gaat proberen wij altijd iets lekkers te vinden wat makkelijk te maken is. Het liefst vooraf te maken en weer eens wat anders. Daarom…
Hoofdgerechten Pasen
-
-
Sommige recepten verdienen wat ons betreft een lintje en dit is zo’n recept. Onze zalm spinazie rollade ziet er spectaculair uit, is zalig en snel en makkelijk te maken, wat…
-
Lamsbout is heerlijk en wordt vaak met Pasen gegeten. Dit is een christelijke- en joodse traditie. Je vult een mooie lamsbout met kruiden, rolt hem op en bindt hem dicht.…
-
Het is zo leuk om iets bijzonders op tafel te zetten wat niet alleen superlekker, maar ook makkelijk te maken is. Deze zalm in bladerdeeg ziet er heel spectaculair uit…
-
Salades kan je zo lekker maken als je zelf wilt. Wat dacht je van deze rijk gevulde maaltijdsalade met rivierkreeftjes, Parmaham, Parmezaanse kaas snippers, pijnboompitten en kipdijfilet in citroen marinade?…
-
Soms eet je gerechten waar je niet genoeg van kunt krijgen. Deze tagliatelle met paddenstoelen en mascarpone is zo’n gerecht. Het komt waarschijnlijk door de combinatie van zachte, verse pasta…
-
Als je verlangt naar warme zwoele zomeravonden met lekker eten moet je echt deze Griekse aardappels uit de oven met citroen, ofwel ‘patates fournou lemonates’ eens proberen. Je proeft gewoon…
-
Als de temperatuur buiten oploopt eten wij vaak lichtere gerechten. Risotto met doperwten is dan geliefd, helemaal met venkel en wat frisse citroenrasp. We maken vaak vegetarische risotto wat superlekker…
-
De allereerste hap Melanzane alla parmigiana vergeten we nooit meer, zo lekker was het. Melanzane alla parmigiana is een soort lasagne opgebouwd uit laagjes in ei en kaas beslag gefrituurde…
-
Hoe fijn is het om snel en makkelijk een heerlijk gerecht op tafel te hebben? Dat maakt deze pasta met warmgerookte zalm en groene asperges favoriet. Warmgerookte zalm is alleen…