⭐ Kerst diner recepten voor een heerlijke kerst ⭐

door Babs

Hoe gezellig is het om samen aan tafel straks lekker te genieten van al het lekkers wat op tafel verschijnt? En hoe fijn is het als je hier niet al teveel stress van hebt en zelf ook lekker kunt aanschuiven? We hebben voor jou onze favoriete kerst diner recepten op een rij gezet zodat je lekker kunt kiezen en het jezelf zo makkelijk kunt maken als jij wilt.

We hebben heel wat kerst diner recepten voor je met voor elk wat wils. Je kunt vegetarisch dineren of starten met vlees of vis gevolgd door een makkelijke beef wellington of zalm in bladerdeeg. Je kunt alles van tevoren maken en zo in de oven schuiven tijdens het diner of lekker kokerellen en risotto met kabeljauw maken (heerlijk!). Wat je wilt. Nog een tip: koop op tijd of online in zodat je niet de drukte in hoeft. Maak het gezellig in de keuken met kerstmuziek. Laat de kids meehelpen of kook samen. Kies wat lekkers uit!

Met kerst pakken we graag uit met bijvoorbeeld lekkers in bladerdeeg, heerlijke toetjes en voorafjes. Voorwaarde is wel dat het meeste van tevoren klaar te maken is. Zo heb je zelf ook een fijne kerstavond en hoef niet de hele tijd te koken. Ik kies graag voorgerechten die je de dag van tevoren maakt en even opwarmt. Gevolgd door een hoofdgerecht die alleen nog hoeft te worden gebakken in de oven met gerechten die ook al klaar zijn. Het nagerecht komt altijd uit de koelkast of de vriezer, die maak ik ook de dag of twee van tevoren.

Geniet vooral van de avond en elkaar ✨

Succes met koken!

Kerst diner recepten
Familie favorieten
error: Content is protected !!